Севиля загря за Барселона с разгром над Алмерия (ВИДЕО)


Севиля загря за Барселона с разгром над Алмерия (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

463 0

Севиля постигна убедителна победа с 5:1 над очертаващия се като аутсайдер отбор на Алмерия в първата среща от 7-ия кръг на Ла Лига. И петте гола са дело на различни играчи, като головото шоу започна в още в 7' чрез Ен Несири. Минута по-късно вкара и Люкебакио, а в 38' и Сусо се разписа. През второто полувреме вкараха и Ламела и Салас. Луис Суарес вкара за 4:1 в 71'. През уикенда отборът ще се изправи срещу отбора на Барселона.

Още в 7-ата минута Лоик Баде получи центриране от страни, стреля с глава, но прати топката в горната греда. Юсеф Ен Несири обаче стигна до отбитата топка за 1:0.  Не беше минала и минута, а Доди Лукебакио стреля топката в горния десен ъгъл, завършвайки отлична индивидуална атака. Малко преди края на първото полувреме футболистите на Хосе Луис Мендилибар напрактика сложиха точка на спора, след като поведоха с 3:0. Попадението падна в 38-ата минута и негов автор стана Сусо.

И през второто полувреме не се видя нещо по-различно. Адриа Педроса изпрати топката към Ерик Ламела, който свърши по-лесното. Алмерия стигна до почетен гол, реализиран от дузпа чрез Луис Суарес. А в продълженията Хуанлу Санчес оформи крайния резултат 5:1.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички