Рамос не сдържа сълзите си, поиска прошка от феновете и си пожела трофей със Севиля (ВИДЕО)


Рамос не сдържа сълзите си, поиска прошка от феновете и си пожела трофей със Севиля (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

4418 0

Един от легендарните испански играчи в последните години Серхио Рамос бе официално представен като играч на Севиля. Той бе изключително емоционален пред над 20-те хиляди, които го приветстваха обратно не сдържа сълзите си.

Надеждата, която не се губи

"Имаше тази надежда, която е последното нещо, което губиш. Бяха установени контакти, но нищо реално до последния ден, когато беше направено това обаждане. Опаковах куфара си и съдбата вече бе написана. Тази илюзия, която много от моите близки и аз сме имали, е накарала нещата да се случат. Когато ми се обадиха, първият вариант винаги е бил да се върна у дома. Мисля, че това беше моментът, емоционална нужда и можем да създадем много силна връзка на спортно ниво с добро ниво на футбол", заяви Рамос, който заяви, че се надява да спечели нещо с тима.

"Откакто пристигнах, забелязах много обич от страна на феновете на Севиля и искам да им благодаря лично. Признах и се извиних на онази част от тях, които смятаха, че моите жестове са били неправилни, но младостта те кара да правиш грешки. Надявам се, че те знаят как да ми простят, сега всички сме тук, за да защитаваме тази емблема, и се надявам да променя мнението на тези, които я поддържат".

„Прекарах половината си живот в Севиля и половината си живот в Мадрид, сърцето ми е разделено наполовина и се надявам само да ме приемат със същата любов, която изпитвам към тях", допълни той относно предстоящите мачове с Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички