Севиля - Реал Мадрид по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка от Ла Лига?


Севиля - Реал Мадрид по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка от Ла Лига?
Снимка: Getty Images

2546 0

За Реал Мадрид предстои тежко гостуване на Севиля в предпоследния 37-ми кръг в Ла Лига. В момента "белия балет" е на второ място с 74 точки, което е една повече от третия Атлетико. "Дюшекчиите" приемат в неделя Реал Сосиедад. 

След гостуването на Севиля за Реал предстои домакинство на Атлетик Билбао. Карло Анчелоти сподели, че се надява на положително представяне в края на сезона, въпреки че отборът му не спечели нито Ла Лига, нито Шампионска лига. Двубоя Севиля - Реал Мадрид може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Мадридчани няма да може да разчитат на няколко важни играчи в днешния сблъсък. За Анчелоти няма да са на линия Карим Бензема, Винисиус, Марко Асенсио и Мариано Диас, които са с контузии. Бензема е с рана на крака от мача с Райо Валекано през седмицата, Винисиус все още има болки в коляното, а Мариано Диас и Асенсио лекуват мускулни проблеми.

По-рано пък се появи информация, че феновете на Севиля ще бойкотират мача срещу Реал Мадрид. Причината е отмяната на червения картон, който Винисиус Жуниор получи в мача срещу Валенсия. Крилото на Реал Мадрид удари с юмрук в лицето нападателя Уго Дуро, който преди това бе притиснал гърлото му отзад. Реферът Рикардо Бенгочеа, след като изгледа видеото, показа на бразилеца червен картон, отменяйки първоначално показания жълт. Дуро остана на терена.

Червеният картон на Винисиус по-късно беше отменен, тъй като реферът на VAR не показал целия инцидент на главния съдия. Срещата между Севиля и Реал Мадрид може да се наблюдава пряко по Макс Спорт 4.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички