Севиля подписа с бивш играч на Манчестър Юнайтед


Севиля подписа с бивш играч на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

1848 0

Хавиер Ернандес напусна Уест Хем. Нападателят на "чуковете" преминава в отбора на Севиля за сумата от 8 милиона паунда. Мексиканецът имаше договор за още 10 месеца с отбора от Лондон, но е решил да приеме ново предизвикателство в своята кариера.

Чичарито записа 63 мача и отбеляза 17 гола с екипа на Уест Хем по време на престоя си между 2017-2019 година. Припомняме, че нападателят бе подал молба за трансфер миналата седмица. Днес ръководството на "чуковете" е осъществило сделката за мексиканеца, който ще се бори за титулярното си място с футболисти като Нолито, Люк де Йонг и Мунир Ел Хадади. Клубът обяви трансфера на Чичарито в официалния си сайт и заяви: " Уест Хем благодари на Хавиер Ернандес за приноса му към отбора. Пожелаваме му всичко най-добро занапред. "

Междувременно Севиля представи новото си попълнение на официална пресконференция преди броени минути. На нея мексиканецът заяви: "Това е една огромна възможност, която получавам. Радвам се, че съм в отбора. Очакванията и целите тук са много високи", завърши 31-годишният нападател.  Днес е последният ден трансферния на летния трансферен прозорец в Европа. Какви са последните сделки, които осъществяват големите отбори можете да прочетете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички