Край! Ето всички сделки в последния ден от летния трансферен прозорец


Край! Ето всички сделки в последния ден от летния трансферен прозорец
Снимка: принтскрийн

14972 0

Летният трансферене прозорец официално приключи. Отборите от Топ 5 първенствата на Европа, с изключение на тези от Англия, имаха последен срок до днес да завършат лятната си селекция.

Очаквано в последните часове имаше най-много трансфери. Тема №1 със сигурност е преминаването на Мауро Икарди от Интер в ПСЖ. Нападателят ще играе един сезон под наем на "Парк де Пренс", а според медиите във Франция таранът ще може да бъде откупен следващото лято срещу 70 милиона евро.

Водещите тимове в Италия също направиха сделки в последния ден, като Рома се подсили с Хенрих Мхитарян от Арсенал за един сезон, а Милан и Айнтрахт Франкфурт си размениха Анте Ребич и Андре Силва.

Ето и всичко най-интересно от днешния ден:

00:30 - Мартин Шкъртел подписа договор с турския Истанбул Башакшехир, след като по-рано разтрогна договора си с Аталанта след само месец в тима от Серия А.

00:00 В последните секунди на трансферния прозорец френският шампион ПСЖ обяви трансфера на Мауро Икарди от Интер. Повече по темата - тук.

22:00 Радамел Фалкао официално напусна Монако и подписа с турския Галатасарай!

21:45 Отборът на Милан се договори с Айнтрахт Франкфурт за Анте Ребич. Хърватинът преминава на "Сан Сиро" под наем, но има и опция за откупуването му. В същото време Андре Силва напусна "Сан Сиро" и премина в немския тим. Повече по темата - тук.

21:00 Ливърпул официално се раздели с Боби Дънкан, който бе продаден на Фиорентина.

20:50 Отборите на Арсенал и Рома стигнаха до договорка за Хенрих Мхитарян. Арменецът премина под наем за един сезон - подробности вижте тук.

20:12 Ръководството на Барселона официално обяви, че Рафиня подновява своя договор и отива да играе под наем в Селта. 

19:53 Официално Реал Мадрид и ПСЖ направиха две сделки в последния ден на трансферния прозорец. Повече може да прочетете тук.

18:45 Звездата на българския футбол Кирил Десподов официално напусна Каляри и премина в Щурм Грац - ето повече подробности.

16:00 Нападателят на Ливърпул Райън Кент може да премине за постоянно в тима на ръководения от Стивън Джерард Глазгоу Рейнджърс (повече по темата четете тук).

15:40 Мауро Икарди преминава медицински прегледи в Париж, за да се присъедини към ПСЖ, твърди френското издание Екип.

14:45  Българският нападател Валери Божинов - призна, че трансферът му в Турция се е провалил - ето повече подробности.

14:24 Официално: Хавиер Хернандес премина в отбора на Севиля (повече по темата четете тук).

13:43 Кирил Десподов е все по-близо до трансфер в австрийския Щурм - това потвърждават медиите в Италия и Австрия

13:28 Местни медии в Италия и Австрия потвърждават информациите за предстоящ трансфер на Кирил Десподов в Щурм Грац (подробности четете тук).

13:01 Реал Мадрид е все по-близо до трансфера на Бруно Фернандес от Спортинг (повече по темата четете тук).

12:40 Барселона се отказа от привличането на Неймар през този трансферен прозорец, като отлага трансфера за следващото лято, твърди ESPN (подробности четете тук).

12:30 Официално: защитникът на Манчестър Юнайтед Матео Дармиан преминава за постоянно в италианския Парма (подробности четете тук).

12:00 По всичко личи, че Мауро Икарди ще напусне Интер, като има две възможности пред него - ето какви са

11:34 Нападателят на ПСЖ Хесе Родригес е пред завръщане в родината си, твърди L'Equipe. 26-годишният бивш играч на Реал Мадрид се очаква да премине в тима на Селта Виго.

10:45 Наполи официално обяви трансфера на Фернандо Йоренте, който се присъединява като свободен агент - ето повече подробности от сделката

10:40 Пари Сен Жермен привлече под наем до края на сезона с опция за откупуване резервния страж на Севиля Серхио Рико - ето и повече подробности

10:32 Над 20 000 привърженици на Галатасарай приветстваха Радамел Фалкао, който ще играе в тима под наем от Монако (видео и подробности вижте тук)

10:16 Sky Germany: Ювентус имат интерес към централния защитник на Арсенал Шкодран Мустафи

10:11 Никола Калинич вече е на базата на Рома, където трябва да премине медицински отбори

09:15 Неймар вече е в Маями, където се присъедини към бразилския национален отбор. Нападателят вече се е примирил, че ще остане в ПСЖ - ето и повече подробности.

08:32  От Фламенго стартират преговори с легендата на Ювентус Клаудио Маркизио

08:16 Sky Sports информира, че Рома води преговори с Арсенал, за да вземе под наем Хенрих Мхитарян.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички