Сериозно напрежение между бос и треньор клати Реал Мадрид?


Сериозно напрежение между бос и треньор клати Реал Мадрид?
Снимка: Getty Images/Guliver

2157 0

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес не си е взел поука от напускането на Зинедин Зидан от треньорския пост по-рано тази година. Строителният магнат продължава да се меси в работата на треньора, в случай на настоящия такъв - Хулен Лопетеги, като между двамата е възникнало сериозно напрежение, информира "Football Espana".

Първото неразбирателство между работодателя и служителя в испанския гранд е възникнало по повод това кой да подсили атаката на тима. Перес е искал да привлече голмайстора на Пари Сен Жермен Единсон Кавани, но Лопетеги продължавал да настоява да бъде взет нападателят на Валенсия Родриго Морено.

Според каталунския вестник "Спорт" клубният бос е останал недоволен от други две решения на треньора. Той не е доволен, че 18-годишното крило Винисиус Жуниор е бил пратен в дубъла. Бразилецът беше най-скъпото лятно попълнение на "Кралския клуб".

Перес също така не приема и решението на треньора за вратарския пост. Според него Лопетеги вече би трябвало да пусне новото попълнение Тибо Куртоа да дебютира в Ла Лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички