Сериозен удар по Барселона: Роберт Левандовски пропуска "Ел Класико"?


Сериозен удар по Барселона: Роберт Левандовски пропуска "Ел Класико"?
Снимка: GettyImages

2500 0

Звездата на Барселона - Роберт Левандовски, получи сериозна контузия преди сблъсъка срещу Реал Мадрид. Полякът получи контузия в глезена в последния мач на каталунците срещу Порто в Шампионска лига и по всичко личи, че ще пропусне "Ел Класико", което ще се състои на 28 октомври.

Състоянието на Лева

Според журналиста Тони Хуанмарти от "SPORT", контузията на Левандовски е много по-тежка, отколкото първоначално сa се опасявали каталунците. Той предполага, че нападателят ще отсъства между 3 и 4 седмици, което автоматично го "изключва" за предстоящото "Ел Класико".

Двата испански гиганта са разделени от само една точка на върха след осем кръга в Ла Лига. Въпреки че все още е в началото на сезона, мнозина предполагат, че този сблъсък ще има голяма тежест, тъй като може да даде на печелившата страна нужната увереност за остатъка от кампанията.

Лева влиза в лазарета на каталунците, като в него се намират футболисти като Френки Де Йонг, Рафиня и Педри, а последните двама се очаква да бъдат на линия за сблъсъка с Реал Мадрид.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Барселона си направи шега с големия си рекордьор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички