Агуеро с притеснително разкритие за методите на работа в Барселона


Агуеро с притеснително разкритие за методите на работа в Барселона
Снимка: GettyImages

2407 0

Новият нападател на Барселона - Серхио Агуеро, е останал неприятно изненадан от методиката, по която се работи в клуба и е наложена от Роналд Куман. Аржентинецът, по време на живо излъчване в стрийминг платформата "Twitch" разкри за една съществена разлика в начина на работа в бившия му клуб Манчестър Сити и в ситуацията на "Камп Ноу". 

По негови думи, ако иска да тренира в Барселона преди заниманията на тима, това е почти невъзможно, защото дори час преди самата тренировка във фитнеса няма никого и дори не са пуснати лампите. 

"В Ман Сити пристигахме поне час и половина преди тренировка. Тук ситуацията е друга - може би около половин час преди това трябва да сме на линия. Реших, че мога да отида час по-рано и да правя нещо във фитнеса - каквото и да е. Но не - дори лампите не бяха светнати", каза аржентинският ас, цитиран в испанските медии. 

Случайно или не, Серхио Агуеро изглежда е качил няколко килограма, откакто напусна "гражданите" през лятото и реши да подсили Барселона, за да играе с Лионел Меси в един отбор. Както е известно, двамата са много добри приятели, но Ла Пулга напусна в посока ПСЖ, а Агуеро е получил много интересно предложение от Барселона след напускането на Меси (подробности четете като последвате линка). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички