Сензация в Мадрид - Флорентино продава един от лидерите на Реал


Сензация в Мадрид - Флорентино продава един от лидерите на Реал
Снимка: Guliver/GettyImages

3122 0

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес е на път да си навлече гнева на милиони фенове на тима, след като "Don Balon" информира, че той е готов да продаде не кой да е, а лидерът на халфовата линия Лука Модрич.

Хърватският национал е несменяем титуляр още от времето на Жозе Моуриньо начело на "белия балет" и е с жизненоважно значение в последните 5 години, така и за двата триумфа в Шампионска лига.

Напредналата му възраст (31 години) обаче е накарала Перес да информира различни агенти, че е готов да изслуша оферти за диригента на халфовата линия, въпреки че Зинедин Зидан категорично е против продажбата на един от най-важните футболисти в тима.

Перес обаче иска да събере достатъчно пари за няколко гръмки трансфера през лятото, а освен това е категоричен, че в Реал Мадрид има достатъчно дълбочина в халфовата линия при наличието на Иско, Хамес, Ковачич, Кроос и Каземиро.

Модрич премина в Реал Мадрид от Тотнъм през 2012 година срещу сумата от 40 милиона паунда. Той има над 200 мача за селекцията на "белия балет" и е любимец на феновете. Смята се, че Манчестър Юнайтед и Байерн Мюнхен са два от фаворитите за нов клуб на хърватина, ако действително Перес го продаде през летния трансферен прозорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички