Сензация ли е победата на Атлетико над Барселона?


Сензация ли е победата на Атлетико над Барселона?
Снимка: Getty Images/Guliver

1036 0

Старши-треньорът на Атлетико (Мадрид) Диего Симеоне е категоричен, че е време победите на неговия тим да не попадат в графата "сензация". Думите му идват след успеха, който "дюшекчиите" постигнаха с 2:0 над Барселона, което доведе до отстраняването на европейския клубен шампион още на четвъртфинал в Шампионска лига.

Място в топ 4 е важно, но не сензационно постижение. Надявам се да постигнем още повече. Футболът си струва заради такива моменти", сподели Чоло след срещата.

На пресконференцията не беше подмината играта с ръка на Габи в наказателното поле, която реферът Никола Рицоли не видя и отсъди пряк свободен удар на границата на наказателното поле. Аржентинският треньор нямаше намерение да коментира ситуацията, но припомни, че само няколко минути по-рано Андрес Иниеста е трябвало да получи червен картон.

Безумното оправдание на Луис Енрике за отпадането

"Това не го видях ясно, но малко преди това съвсем ясно всички видяхме, че Иниеста трябваше да бъде изгонен. Бях по-притеснен в първия мач. Тук също имахме инфарктни моменти, когато ни натиснаха през втората част и във въздуха се носеше мирис на кръв. Барселона беше близо до изравняване.

Като цяло смятам, че заслужено продължаваме и се нареждаме до отбори като Реал, Байерн и Манчестър Сити", убеден е Симеоне.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички