Санти Касорла разкри защо тихият Шави стана "бесен", когато стана треньор


Санти Касорла разкри защо тихият Шави стана "бесен", когато стана треньор
Снимка: Getty Images

5755 0

Полузащитникът на Овиедо - Санти Касорла, разказа как се е променил Шави Ернандес, ставайки треньор. Бившият испански национал игра под ръководството на настоящия треньор на Барселона в катарския Ал-Сад.

"Шави ме изненада. Като играч никога не е повишавал тон, а сега... (смее се). В първия мач под негово ръководство загубихме. Видях как той хвърля обувките си, псува. крещи. Помислих си: Някой е сменил човека, когото познавах, с някого другиго", разказа Касорла, цитиран от "The Guardian".

Или как Шави се промени почти за един ден

"По-късно попитах: Шави, какво се случи с теб днес? Той отговори: "Промених се напълно. Ако не правя това, в съблекалнята няма да ме уважават. Аз си помислих: "Наистина ли трябва да правиш това?", продължи испанецът.

"Не мога да си представя, че мога да се държа така, но и от него не го очаквах. Трябва да помисля, може би спортен директор", посочи халфът при въпрос какъв ще стане, след като приключи кариерата си. А за отпадането на Барселона от Шампионска лига Шави обвинява себе си. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички