Самуел Ето'о прогнозира колко гола ще вкара тандемът Меси-Агуеро в Барселона


Самуел Ето'о прогнозира колко гола ще вкара тандемът Меси-Агуеро в Барселона
Снимка: Getty Images

1981 0

Бившият национал на Камерун и футболист на Барселона, който сега е посланик на Световното първенство в Катар през 2022 година - Самуел Ето'о, даде любопитно интервю пред "La Nacion", в което коментира бъдещето на Лионел Меси, както и това колко гола би вкарал той в тандем със Серхио Агуеро:

"Знам, че Лапорта подготвя интересен проект за Меси. Не мога да си представя Лео да облече друг екип; това е неговият клуб, домът му. Не мисля, че оставането му е свързано с пари, Лео е Барселона, а Барселона е Меси", заяви бившият нападател.

"Двамата с Агуеро могат да вкарат 60 гола на сезон, моля само Бог да ги предпази от контузии", добави Самуел Ето'о и след това отговори какъв е бил младият Меси:

"Той притежаваше всичко. Аз чувствах, че трябва да вкарва повече голове. Той беше много тихо момче, но се радвам, че след това започна да вкарва по 40-45 гола на сезон".

Лео Меси притежава всичко, но колко добре се справя, когато става въпрос за играта в защита? Вижте видеата в този материал и преценете сами!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички