Само в SportLive: Как върви ремонтът на стадион "Сантяго Бернабеу" - домът на Реал Мадрид? (ВИДЕО + ГАЛЕРИЯ)


Само в SportLive: Как върви ремонтът на стадион "Сантяго Бернабеу" - домът на Реал Мадрид? (ВИДЕО + ГАЛЕРИЯ)
Снимка: Getty Images/Gulliver

4281 0

През лятото на 2020 г. Реал Мадрид стартира мащабен ремонт на своя стадион, който цели да промени коренно облика на митичния "Сантяго Бернабеу". 

Идеята на ръководството на Кралския клуб бе да направи съоръжението по-ефективно, по-устойчиво, по-удобно и по този начин то да носи повече приходи в касата на клуба.

Капацитетът на "Бернабеу" от 81 044 зрители няма да бъде променян, но най-долните редове на трибуните ще бъдат с променен наклон, който ще осигуря по-добра гледна точка за зрителите от трибуните. 

Същевременно вече почти е изграден и изцяло нов подвижен покрив, който ще покрива на 100% стадиона и по този начин атмосферните условия повече няма да бъдат фактор в домакинските мачове на Реал Мадрид.

Едновременно с това фасадата на "Сантяго Бернабеу" ще бъде с коренно променен вид, а половин дузина строителни кранове работят почти денонощно, за да могат да бъдат спазени сроковете и от лятото на 2022 г. "белия балет" да се завърне в своя дом!

Вижте ВИДЕОТО от вътрешността на стадиона на Реал Мадрид и разгледайте ГАЛЕРИЯТА НА SPORTLIVE.BG, за да добиете представа докъде е стигнал ремонтън на съоръжението!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички