Само един играч на Реал Мадрид е отказал да намали заплатата си


Само един играч на Реал Мадрид е отказал да намали заплатата си
Снимка: Guliver/GettyImages

1720 0

По време на пандемията от коронавируса, която спря сезон 2019/20, всички играчи на Реал Мадрид се съгласиха да намалят заплатите с 10 процента ... с изключение на Гарет Бейл.

Генералният директор Хосе Анхел Санчес обясни необходимостта от това да се намалят възнагражденията и Серхио Рамос беше посредник в преговорите, но Бейл отказал да приеме намалението.

Това твърди Cadena SER, като съобщава, че уелсецът е казал, че не е готов да се откаже от заплатите си, след като е бил посъветван от неговите представители. В допълнение към това намаление на заплатите с 10 процента, играчите на Реал Мадрид се съгласиха да загубят бонусите си за спечелването на Ла Лига. Те също така дадоха временна зелена светлина за 20% намаление на заплащането в случай, че конкуренцията не може да се върне.   Междувременно стана ясно, че предстоящото Ел Класико със сигурност ще се играе пред празни трибуни (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички