Само 13 полеви играчи в групата на Реал Мадрид за мача с Хетафе


Само 13 полеви играчи в групата на Реал Мадрид за мача с Хетафе
Снимка: Getty Images/Guliver

1771 0

Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан определи групата за двубоя срещу Хетафе от Ла Лига. Прави впечатление, че в нея попадат едва 13 полеви футболисти, което е продиктувано от многото контузии и наказания в "кралския клуб".

Ферлан Менди е последният с травма. Серхио Рамос (контузия и коронавирус), Рафаел Варан (коронавирус), Лукас Васкес (контузия), Дани Карвахал (контузия), Начо (наказан) и Каземиро (наказан) са също аут за мача. Еден Азар също не е напълно готов за игра.

Виктор Чуст е единственият от втория отбор на Реал, който е повикан. Това обаче може да се промени и Зидан има право да повика и други оттам. Кастиля играе в събота с Талавера, като продължава да се бори за промоция във второто ниво на футбола в Испания. А ето и групата на Реал Мадрид за мача с Хетафе:

Тибо Куртоа, Андрий Лунин, Диего Алтубе, Едер Милитао, Марсело, Алваро Одриосола, Виктор Чуст, Тони Кроос, Лука Модрич, Федерико Валверде, Иско, Карим Бензема, Марко Асенсио, Винисиус Жуниор, Мариано Диас, Родриго.

Междувременно в Реал Мадрид започват разпродажба, за да привлекат Килиан Мбапе.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички