С поглед към Шампионска лига: Кроос и Винисиус пропускат мача на Реал Мадрид в Ла Лига


С поглед към Шампионска лига: Кроос и Винисиус пропускат мача на Реал Мадрид в Ла Лига
Снимка: Getty Images

7030 0

Нито Винисиус, нито Тони Кроос участваха в последната тренировка преди мача Кадис - Реал Мадрид от Ла Лига, насрочен за събота вечерта в Андалусия. И следователно няма да пътуват с отбора.

Отсъствието на двамата се дължи на контролирана почивка, тъй като са ключови фигури за треньора Карло Анчелоти и фокусът е върху Шампионска лига. От клуба очакват те да бъдат на разположение за предстоящия мач срещу Челси, където въпреки преднината от 2:0 ще искат да разчитат на най-силния си състав.

Кадис очаква променен Реал Мадрид

Друго очаквано отсъствие от тренировка беше Ферланд Менди, който продължава да се възстановява от мускулна контузия. Ако спази крайните срокове, се очаква да се завърне на терена след финала за Купата на Краля на 6 май срещу Осасуна.

Заради тези отсъствия Анчелоти извика трима играчи от резервите, за да довършат заниманието, включително Винисиус Тобиас и двама по-рядко присъстващи в групата играчи - Тео Зидан и Пипи Накай.

Тъй като Барселона в момента върви към титлата в Ла Лига, ротациите се очаква да бъдат нещо нормално във вътрешното състезание. А с важния мач срещу Челси на хоризонта, динамиката на отбора е още по-важна. Карло Анчелоти пък се помоли пред медиите един играч да преподпише с отбора и това е Марко Асенсио.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички