Ръководството на Барселона взе решение дали ще смени Кике Сетиен


Ръководството на Барселона взе решение дали ще смени Кике Сетиен
Снимка: Getty Images/Guliver

1210 0

Ръководството на Барселона е имало спешна среща, след като отборът не успя да спечели титлата. На нея е било обсъждано бъдещето на наставника Кике Сетиен, като е взето решение той да остане начело на тима, пише каталунският Sport.

Сетиен ще води отбора в последния мач срещу Алавес за сезона в Ла Лига, както и в реванша срещу Наполи. От "Камп Ноу" са категорични, че преди края на настоящата кампания не искат да се разделят с него. Единственият шанс това да се промени е, ако самият Сетиен реши да си тръгне. След мача с Алавес играчите ще имат 6-дневна почивка и по време на нея от ръководството ще обсъждат защо се е стигнало до слабите резултати.

Реваншът между Барселона и Наполи е на 8 август, като първата среща в Италия завърши 1:1. Още от началото на сезона голямата цел на каталунците е именно трофей от Шампионска лига, а след второто място в испания шампионат тази цел ще бъде преследвана още по-упорито. Междувременно, Лионел Меси заяви, че ако отборът продължава да играе по същия начин няма да отстрани Наполи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички