Ръководството на Барса вбеси Луис Енрике заради трансфер


Ръководството на Барса вбеси Луис Енрике заради трансфер
Снимка: Gulliver/ Getty Images

1977 0

Сериозно напрежение назрява между ръководството на Барселона и Луис Енрике два месеца преди старта на януарския трансферен прозорец.

Старши-треньорът на каталунците има силно желание да привлече звездата на Селта Нолито, който е рожба на "Ла Масиа", а през този сезон е сред най-добрите играчи в Ла Лига.

Енрике не искаше да се разделя с Педро, който премина в Челси, но му беше обещан заместник именно в лицето на крилото на Селта. Двата отбора обаче не стигнаха до консенсус в края на летния трансферен прозорец заради сумата, която тимът от Виго искаше - 30 милиона евро.

Тя остава непроменена, но ръководството на Барселона е съобщило на Луис Енрике, че ще се оправя с наличния потенциал на селекцията. Източници в клуба разкриват пред "Cadena Ser", че това сериозно е изнервило обстановката.

Причина за това е липсата на алтернатива в нападение. Рафиня получи тежка контузия, а в момента и Лионел Меси е контузен. През януари на помощ идва Арда Туран, но Енрике е притеснен, че няма необходимата дълбочина в състава, за да се бори отборът му на три фронта през целия сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички