Меси бяга в Англия от данъчните


Меси бяга в Англия от данъчните

2106 0

Бъдещето на Лионел Меси е свързано с Англия. Това обяви вестник "Сън" в днешния си брой. Според информацията нападателят ще заиграе на Острова от 2017 г.

Според таблоида, представители на три различни клуба вече са разговаряли с агента на Меси в последния месец. И вместо да получат категоричен отказ, им е било отговорено с "положителни знаци за евентуално бъдещо развитие", а това е било шок и за самите англичани.

Вярва се, че заинтересованите отбори от подписа на Меси са тези, които имат и най-големи финансови възможности - Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити и Челси. А за оформянето на подобна мегасделка се изисква време, затова ще бъде изпипвана поне година и половина.

Според вестника, причината аржентинецът да се замисля за напускане на Барселона, е натискът от данъчните в Испания. Той ще трябва да се яви на процес по обвинения за укрити данъци и това все повече го изнервяло.

Меси е обвързан с каталунците до 2018 г., а клаузата за преждевременното прекратяване на контракта му е 250 млн. евро. Самият той отговори доста уклончиво на въпрос за бъдещето си в интервю от четвъртък.

"Какво е бъдещето ми ли? Никой не може да каже. Засега съм щастлив в Барселона и не искам да мисля за друго, освен за предстоящите моменти", сподели Меси. Точно тези негови думи дадоха храна и на британските таблоиди.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички