Роналдо пред съда: Не съм умен, имам само шести клас, затова плащам да се грижат за данъците ми


Роналдо пред съда: Не съм умен, имам само шести клас, затова плащам да се грижат за данъците ми
Снимка: Guliver/GettyImages

4092 0

Лидерът на Реал Мадрид Кристиано Роналдо е направил признание, че не се смята за много умен, тъй като е завършил само шести клас. Португалската звезда разкрива себе си пред съдия Моника Гомес Ферер по време на изслушването си по обвиненията за неплатени данъци.

"Аз имам умни хора, които управляват бизнеса ми. Плащам на тези хора, за да водят правилно делата ми, защото аз не съм умен. Завършил съм само шести клас, всичко, което зная, е да играя футбол", признава Роналдо.

"Ако трябва да плащам повече, ще платя повече в Испания, за да нямам проблеми. Когато плащам данъци, винаги плащам толкова, колкото трябва. Правя всичко правилно и ще продължа да действам така - в Испания, в Англия, в Италия. Винаги ще правя това, което законът ми казва", категоричен е нападателят.

Както е известно, прокуратурата в Мадрид официално обвини звездата в неплащане на данъци на стойност 14,7 млн. евро. Португалецът е заплашен от затвор до 15 години и глоба от 75 милиона евро.

Видеото показва още, че по време на изслушването Роналдо повишава тон на магистрата и ѝ казва: "Погледнете ме в очите! Никога нищо не съм укривал!".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички