"Роналдо напусна Реал, защото щеше да търка пейката"


"Роналдо напусна Реал, защото щеше да търка пейката"
Снимка: Guliver/GettyImages

1120 0

Изключително любопитно и забавно изказване направи бившият съотборник на новата перла на Реал Мадрид Винисиус във Фламенго - Евертон Рибейро. Той беше "категоричен", че младият бразилски нападател ще се превърне в суперзвезда, а Кристиано Роналдо е знаел това и затова е преминал в Ювентус - за да не стои на пейката до Хулен Лопетеги.

"Винисиус ще стане образец за футболист в Реал. Той показа невероятно ниво във Фламенго едва 17-годишен. Мисля, че Роналдо си тръгна, защото го е страх от него. Той осъзна, че ще седне на пейката заради Винисиус", пошегува се Рибейро.

Джуниър започна отлично подготовката с Реал Мадрид, като записа доста минути в мачовете в САЩ и дори убеди ръководството на тима да го остави в първия отбор, вместо да го прати във втория отбор или под наем някъде, където ще играе редовно. Той беше привлечен срещу сумата от 42 милиона евро, като Хулен Лопетеги ще развива таланта му. Именно поради тази причина беше и привлечен бившият селекционер на Испания - да развива богатството от млади таланти, които се събраха в Реал, начело с Асенсио и Винисиус.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички