Роналдо: Могат да ме критикуват, но цифрите всеки ги вижда


Роналдо: Могат да ме критикуват, но цифрите всеки ги вижда
Снимка: Getty Images/Guliver

1986 0

"Имайки предвид, че това е "лош" сезон за мен, не е толкова лош. Хората могат да ме критикуват, но аз продължавам да давам всичко от себе си и цифрите може да ги види всеки", каза Роналдо след победата на Реал над Волфсбург с 3:0. "Белия балет" изоставаше с 2:0 след първата среща.

Португалецът отбележи и трите гола, което го направи първият футболист, отбелязал 3 хеттрика за едно издание на турнира. Освен това вече има 46 гола в общо 42 мача от Ла Лига и Шампионска лига през сезона.

"Само защото съм вкарал три гола не означава, че това е най-добрият ми мач. Винаги ще опитвам да помагам на отбора. Головете са в моето ДНК, но важен беше отборът тази вечер. Знаехме, че трябва да отбележим три или повече попадения. Беше напрегнат мач, контролирахме играта. Играхме по-динамично и имахме повече голови положения. Бяхме по-добрият отбор", заяви още португалецът.

На въпрос кой предпочита от двата отбора между Барселона и Ателтико Мадрид, Роналдо заяви: "Барса в момента е най-добрият отбор в Европа. И срещу двата отбора се играе много трудно. Бих предпочел Бенфика, португалски отбор".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички