Петима от Реал Мадрид вече никак не харесват Роналдо


Петима от Реал Мадрид вече никак не харесват Роналдо
Снимка: Guliver/GettyImages

5549 0

Кристиано Роналдо спечели "Златната топка", спечели и наградата на FIFA "BEST". Играта му през настоящия сезон обаче е отчайваща, но той не е променил нищо в нея. Въпреки че е крайно неефективен, той продължава да е №1 по удари към съперниковата врата, но головете му са двойно по-малко от стандартите, наложени от него.

Според информация на каталунското издание "Diario Gol", това не е останало незабелязано от играчите на Зинедин Зидан. Цели петима от футболистите не са доволни от начина на игра от страна на португалеца, като двама от тях са и сред лидерите на тима - Лука Модрич и Тони Кроос.

Другите трима, които недоволстват, са Алваро Мората, Марко Асенсио и Иско, които обаче не са сред твърдите титуляри в селекцията на френския специалист.

Въпреки нарастващото недоволство сред феновете, а и сред играчите на клуба, Роналдо продължава да има пълното доверие на играчи като Серхио Рамос, Пепе и Марсело, които са сред капитаните на "белия балелт".

Роналдо ще има възможността да запуши устите на критиците си още тази седмица, тъй като Реал изостава от Селта преди реванша за Купата на Краля, който ще се играе във Виго.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички