Роналдо иска той, а не Реал Мадрид да разкаже историята за напускането му


Роналдо иска той, а не Реал Мадрид да разкаже историята за напускането му
Снимка: Guliver/GettyImages

2813 0

Напук на всички информации, които се въртят за Кристиано Роналдо и негов трансфер в Ювентус, той избра да отлети за Гърция, където да се наслади на част от ваканцията си. 

Въпросът с бъдещето му не е дали да остане в Реал Мадрид, а как да бъде обявено заминаването му. Той е наясно, че от "белия балет" искат именно той да направи първата стъпка и да обяви намерението си да напусне. Кристиано пък не иска повече да забавя трансфера си, но също така не желае и да остави на клуба да разкаже историята за неговото решение. 

Португалецът е наясно, че ако направи грешна стъпка, то трансферът му може да се забави, а от Реал пък да решат да се възползват от първоначалната му освобождаваща клауза от 1 млрд. евро, за да го принудят да обяви напускането си. Документът за 100 млн. евро става неизползваем, ако Роналдо не предприеме първата стъпка.

След като вече е дал своята дума на Ювентус и не може да се разбере с Флорентино Перес остава да намери начин как да се измъкне от тази ситуация. Той е категоричен, че не иска да подписва документ за поверителнст, който не му позволява да разкрие подробности за трансфера в бъдеще. Така, той ще напусне Реал, като всъщност мечтата му е да се оттегли от кариерата си именно в бяло. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички