Детайлите, които бавят трансфера на Роналдо в Ювентус


Детайлите, които бавят трансфера на Роналдо в Ювентус
Снимка: Getty Images/Gulliver

3675 0

Сагата с Кристиано Роналдо и неговото напускане на Реал Мадрид и е към своя край. След разговорите между агента му - Жорже Мендеш и изпълнителния директор на клуба Хорхе Ангел Санчес, единственото, което остава и последната стъпка е представянето на Роналдо като играч на Ювентус, пише Marca. 

ПОСЛЕДНАТА МОЛБА НА РЕАЛ КЪМ КРИСТИАНО

Все още обаче има някои детайли, които бавят сделката и те не са свързани с трансферната сума от 100 млн. евро. Самият начин, по който Роналдо да напусне и как трансферът да бъде обявен. От Реал искат раздялата им да е по взаимно съгласие и Роналдо изцяло да поеме отговорността за напускането си. 

Всъщност "напомнянето" от страна на клуба, че неговата освбождаваща клауза е все още 1 млрд. евро има две страни. От една страна искат да измъкнат поне 120 млн. евро от Ювентус, а от друга страна да покаже на обществото, че клубът не иска да разделя с Роналдо. В италианския тим пък вече са нетърпеливи да се стигне до развръзката, като тяхното желание бе представянето на Роналдо да е именно днес - 07.07. Дали това ще случи обаче предстои да разберем в следващите часове. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички