Ромеу обяви целите си в Барса: Да ти се обади Шави и да мисли за теб... какво повече да искам?


Ромеу обяви целите си в Барса: Да ти се обади Шави и да мисли за теб... какво повече да искам?
Снимка: Getty Images

2221 0

Полузащитникът Ориол Ромеу сподели чувствата си след завръщането си в Барселона. Испанецът напусна каталунския клуб преди 12 години, а сега се завърна, за да наследи поста на преминалия в Интер Маями Серхио Бускетс.

"Шави е еталон за мен и всички, които обичат футбола. Той ми се обади, когато бях в почивка, и каза, че е говорил с ръководството, че мога да заема тази позиция (в полузащита). Мисълта, че Шави ми звъни и изобщо мисли за мен... какво повече мога да искам?", започна дефанзивният халф, цитиран от "Sport".

"Искам да подчертая колко съм развълнуван. Това е едно от най-интересните предизвикателства в моята кариера и то дойде в най-добрата ѝ част. Искам да постигна целите си и да помогна на отбора, давайки своя принос. След толкова много години е страхотно да се прибереш у дома", продължи 31-годишният футболист.

"Моите цели винаги ще бъдат да победя във всички турнири, да прекарам на терена възможно най-много минути, да израствам със съотборниците си. Искаме да бъдем толкова успешни, колкото е възможно", завърши Ромеу. А ето кой е бил първият играч, поискан от Шави в Барселона това лято.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички