Роберто: Изненада ме, че съдията дори не използва ВАР в ситуацията с дузпата


Роберто: Изненада ме, че съдията дори не използва ВАР в ситуацията с дузпата
Снимка: Getty Images/Guliver

984 0

Защитникът на Барселона Серхи Роберто изрази недоумението си от факта, че в ситуацията в 84-ата минута на мача срещу Реал Мадрид (1:2) съдията Хесус Хил Мансано дори не се обърна към ВАР за да разбере имаше ли дузпа за каталунците. В епизода Ферлан Менди имаше контакт с Мартин Брейтуейт в наказателното поле, след което нападателят падна на тревата.

"Ситуацията с Брейтуейт? Въпросът е дали имаше достатъчно контакт (за да падне). Бях изненадан, че реферът веднага заяви, че няма нищо и дори не се обърна към ВАР", заяви испанецът след загубата в Ел Класико.

"Борихме се до самия край. Реал игра много затворено, особено през първото полувреме. В края нямахме късмет, нацелихме гредата. Жалко е, равенството не би било най-лошият резултат за нас. Битката за титлата в Ла Лига е много тежка. За нас беше много важно да спечелим, но не се случи. Но борбата ще продължи до самия край", допълни Роберто.

"Не бях в съблекалнята по време на почивката, така че не знам какви корекции е направил Куман. Но промени имаше схемата се промени. Старахме се и можехме да постигнем равенство", допълни футболистът. Зинедин Зидан обаче не зачете претенциите на съперника. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички