Левандовски се сбогува с Байерн, феновете го изпратиха с рефрен на Реал (ВИДЕО)


Левандовски се сбогува с Байерн, феновете го изпратиха с рефрен на Реал (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2994 0

Роберт Левандовски спази обещанието си и днес посети офиса на Байерн Мюнхен. Той се сбогува с досегашните си съотборници, треньори и хората от персонала на баварците. Той прекара осем сезона на "Алианц Арена", като се превърна в част от историята на Байерн, но през последните седмици финализира трансфера си в Барселона.

Тази сутрин той се срещна първо с играчите на германския колос, после мина през офиса на спортния директор Хасан Салихамиджич, след което се сбогува и лично с хората от персонала.

"Тъжно е, ч напускам. Винаги ще бъда благодарен за нещата, които преживях тук. Благодарих на всички за това, което те сториха за мен, и им дадох подаръци. Това беше емоционален и труден момент за мен", обяви  Левандовски пред Sky, като уточни, че няма проблеми със Салихамиджич.

При напускането му около изхода се бяха събрали и няколко фенове на баварците, които искаха да зърнат легендата за последно. Той не се спря при тях, а междувременно се чу и скандиране "Хала Мадрид", което е възглас в подкрепа на Реал Мадрид.

Вижте кой си намаля заплатата, за да остане на "Камп Ноу"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички