Лапорта: Изписаха Барселона от болницата, ще картотекираме всички нови


Лапорта: Изписаха Барселона от болницата, ще картотекираме всички нови
Снимка: Getty Images

1873 0

Президентът на Барселона Жоан Лапорта изрази увереност, че клубът ще успее да картотекира всички свои нови попълнения. Според него това ще се случи в близко бъдеще. Каталунците имат проблеми с бюджета за заплати, което им пречи да регистрират Франк Кеси, Андреас Кристенсен, Рафиня, Роберт Левандовски и Жул Кунде, както и подписалите нови договори Усман Дембеле и Серхи Роберто.

"Работим по картотекирането на всички новодошли. Работихме здраво и добре, за да отговорим на изискванията. Ако трябва да извършим други операции, ще го направим. Сега чакаме. Това е решение, което Ла Лига трябва да вземе. Ние сме направили каквото трябва и сме уверени, че ще можем да ги картотекираме", каза ръководителят, цитиран от "Marca".

"През тези 2 месеца Барса спечели 868 милиона евро. Имаме чист баланс и отчет за печалбите и загубите. Положихме много усилия, провеждайки някои операции с ценни активи. В същото време е възможно тези активи да бъдат върнати. Сега обръщаме ситуацията с главата надолу. Май ни изписаха от болницата и се оправяме. Много съм доволен", допълва Лапорта. А ето колко разчита да спечели Барселона през новия сезон. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички