Ривалдо очаква Иско да последва примера на Хамес и да напусне Реал Мадрид


Ривалдо очаква Иско да последва примера на Хамес и да напусне Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Gulliver

1501 0

Иско игра срещу Кадис в събота за Реал Мадрид, но възможностите бяха малко, което не бе добре за него, тъй като е в търсене на основна роля в отбора. Според бившия играч на Барселона Ривалдо той би могъл да напусне мадридчани в търсене на главна роля другаде.

Ривалдо вярва, че Иско може да се вдъхнови от Хамес Родригес, който от периферен играч в Мадрид стана звезда на Евертън, с три гола и четири асистенции от първите си шест мача. Междувременно Иско имаше само 147 минути под ръководството на Зинедин Зидан в четири двубоя през капманията, като не успя да отбележи или асистира през 2020/21.

"Иско имаше страхотни дни в клуба и беше важен член на отбора, но това вече не е е така, така че той може да разгледа ситуацията на Хамес Родригес като добър пример за това как успешно да продължи напред", написа Ривалдо в своята рубрика Betfair тази седмица.

"Иско гледа Хамес и знае, че е много доволен от решението си да напусне Реал Мадрид за клуб, където има шанса да бъде редовен титуляр и накрая да се върне в най-добрата си форма. Иско може да помисли за нещо подобно, ако продължава да бъде пренебрегван от Зидан". A защо Реал Мадрид не успява да създаде голови положения - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички