Ривалдо обясни защо ПСЖ е перфектната дестинация за Меси


Ривалдо обясни защо ПСЖ е перфектната дестинация за Меси
Снимка: Instagram

1260 0

Лионел Меси е свободен да говори с други клубове, преди да направи ход това лято, когато договорът му изтече, а иконата на Бразилия Ривалдо вярва, че Пари Сен Жермен би бил идеалната дестинация за аржентинеца.

"Те биха били добър вариант за него, особено след като клубът има аржентински мениджър в лицето на Маурисио Почетино", каза Ривалдо в колоната си за Betfair.

"Меси също ще се събере с приятеля си Неймар, така че той има няколко причини да каже„ да “на клуба, ако дойде предложение. В Лига 1 той трябва да блести без проблеми, тъй като е по-слаба лига от Ла Лига и Висшата лига, а също така ще му позволи да управлява формата си през целия сезон за големите мачове на Шампионска лига."

Освен футболната страна на спора, Ривалдо също така обоснова финансовата мощ на ПСЖ като причина да се присъедини. "Финансово малко клубове могат да му платят по-добре от ПСЖ. Така че мисля, че би било чудесен вариант за Меси. Френският футбол също би спечелил много от неговото присъствие по отношение на медиите и спонсорството."

Междувременно френският шампион ПСЖ призна, че ще опита да вземе Лионел Меси (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички