Има призиви за наказание на съдията, който изгони Лионел Меси


Има призиви за наказание на съдията, който изгони Лионел Меси
Снимка: Getty Images/Guliver

2409 0

Основният партньор на Mediapro Жауме Рурес заяви, че съдията от финала на Суперкупата на Испания Джил Манцано трябва да бъде санкциониран, тъй като не е наказал играчите на Атлетик Билбао за провокациите им преди изгонването на Лионел Меси.

Рурес, който също е член на Барселона повече от 30 години, смята, че Манцано е можело да попречи на Асиер Виялибре и неговите съотборници да правят груби толкова груби фаулове срещу Меси, ако преди това е наказал официално подобни действия.

"Ясно е, че Меси е извършил действие, което не е трябвало да прави и което никога не е правил преди. Но мисля, че не трябваше да стигаме до ситуацията, в която беше Меси, защото съдията така и не се намесваше в направените фаулове.  Ако той беше показал някои жълти картони, нямаше да стигнем до тази ситуация. Трябва да се санкционира и съдията. Мисля, че Меси ще остане в Барселона, ако види печеливш проект", каза Рурес.

Първият червен картон в професионалната кариера на аржентинеца дойде, след като Манзано се консултира с VAR екрана на терена в 120-ата минута на мача. В крайна сметка Меси бе наказан за два двубоя, но от Барселона смятат да обжалват и това решение.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички