Реферът на Реал - Барса изуми с обяснение защо не наказа Рамос за удара срещу Меси


Реферът на Реал - Барса изуми с обяснение защо не наказа Рамос за удара срещу Меси
Снимка: Getty Images/Guliver

4839 0

Главният рефер на двубоя Реал Мадрид - Барселона в испанското първенство - Ундиано Майенко, даде странно обяснение на въпроса защо не изгони капитана на домакините Серхио Рамос за удара в лицето на Лионел Меси, капитана на гостите. Според испанския рефер капитанът на каталунците е паднал сам на тревата.

В отговор на масовите протести на футболисти в синьо-червени фланелки след нарушението, Майенко е възкликнал: "Той падна сам". Разкритието направи телевизия "Movistar +" в предаването си "El Día Después".

Футболистите на Барселона бяха бесни от подминатата ситуация в техен ущърб и страстите не стихнаха до края на полувремето. Видео, публикувано от медията в Туитър, показва, че защитникът Жорди Алба на прибиране в тунела грубо блъска легендата на "Кралския клуб" Чендо, който вече изпълнява ролята на делегат.

МОУРИНЬО: СЕРХИО РАМОС УМИШЛЕНО УДАРИ МЕСИ

Както е известно, за удара в лицето на Меси Рамос не получи дори предупреждение, въпреки че аржентинецът показа на рефера, че му тече кръв от устната. А какво точно се случи и виновен ли бе капитанът на Реал - преценете във видеото в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички