Моуриньо: Серхио Рамос умишлено удари Меси


Моуриньо: Серхио Рамос умишлено удари Меси
Снимка: Guliver/GettyImages

3035 0

Бившият треньор на Реал Мадрид Жозе Моуриньо направи изненадващо изказване. Португалецът заяви, че по време на Ел Класико капитанът на мадридчани Серхио Рамос умишлено е ударил с ръка нападателя на Барселона Лионел Меси.

"Мисля, че през първото полувреме отборите, държали топката, не си създаваха особени проблеми. Съперниците на практика не упражняваха натиск, а в действията им в отбрана липсваше интензивност. Отборите се отбраняваха зоново. Това не приличаше на дерби от такъв калибър, нямаше градуса на мач, който може да реши шампионската титла", заяви Моуриньо, цитиран от beIN Sports.

"Мисля, че действията на Рамос в последните минути на първото полувреме могат да се обяснят с това, че той знае, че играта трябва да се промени. Вероятно го е направил с намерението на вдигне градуса на играта през второто полувреме, защото до почивката играта беше мека", допълни доскорошният мениджър на Манчестър Юнайтед. Според слуховете Моуриньо ще стане треньор на испанския гранд отново в скоро време. Подробности вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички