Рефер, ощетил жестоко Барселона, ще ръководи "Ел Класико" (ВИДЕО)


Рефер, ощетил жестоко Барселона, ще ръководи "Ел Класико" (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/GettyImages

1739 0

Изключително спорен избор направи Испанската футболна лига за рефер на предстоящото през април "Ел Класико" между Реал Мадрид и Барселона на "Сантиаго Бернабеу".

Назначеният съдия е Алехандро Хосе Ернандес Ернандес, който по-рано през тази година не зачете абсолютно редовен гол на "блаугранас" срещу Бетис. Във въпросния мач Луис Суарес отбеляза гол, който обаче не беше зачетен, въпреки че топката беше преминала голлинията с повече от метър.

Испанската футболна лига вече назначи съдия за дербито Реал Мадрид - Барселона, независимо че то е чак след 19 дни. На "Сантиаго Бернабеу" свирката ще надува 34-годишният Алехандро Хосе Ернандес Ернандес, който по-рано през настоящия шампионат не зачете попадение в полза на каталунците при гостуването на Бетис, когато топката мина голлинията поне с половин метър.

За него, това ще е втори път, в който ще ръководи "Ел Класико". Той беше главен съдия на дербито през миналия сезон на "Камп Ноу", когато "белия балет" спечели с 2:1 с късен гол на Роналдо. Тогава Рамос получи червен картон.

Срещата на 23 април (неделя) започва в 21:45 часа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички