Най-големите некадърници във футбола, с които Суарес е играл


Най-големите некадърници във футбола, с които Суарес е играл
Снимка: Getty Images/Guliver

3929 0

В момента Луис Суарес е един от най-добрите нападатели в света. В Барселона той играе с футболисти от топ ниво като Неймар и Лионел Меси, но нещата не винаги са били толкова цветни за уруса.

Преди да стигне до "Камп Ноу" той игра в Европа за тимовете на Аякс и Ливърул, а именно там се срещна с едни от най-некадърните футболисти в професионалната кариера. И не опоненти, те му бяха съотборници.

"Пресижната" класация започва с бившия вратар на Ливърпул Брад Джоунс, който е играл през кариерата си за "гиганти" като Шелбърн, Стокпорт, Ротерхам, Блекпул, Шефийл Уенсдей, Дарби, Бредфорд, НЕК и Фейнерод.

При мърсисайдци Суарес бе принуден да играе още със защитниците Сотириос Кириякос, Себастиан Коатес, Али Сисоко. Кристиян Поулсен и Джей Спиъринг пък са топ халфовете, а Фабио Борини и Милан Йованович са нападатели от световна класа, като всички тези играчи са и сред най-големите провали на трансферния пазар в модерната история на Ливърпул.

В Аякс Суарес също игра с "величия" като Алберт Луки, Лоран Делор и Бруно Силва.  

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички