Реал Сосиедад влезе в Топ 4 след голово шоу навън


Реал Сосиедад влезе в Топ 4 след голово шоу навън

839 0

Отборът на Реал Сосиедад постигна драматична победа с 3:2 при гостуването си на Бетис в първа среща от 26-ия кръг на испанската Ла Лига.

"Баските” поведоха още в 9-ата минута чрез Йон Баутиста, който бе изведен отлично от Асиер Ияраменди и с прецизен удар прониза стража на домакините. Отговорът на „зелените” не закъсня и в 16-ата минута резултатът на "Бенито Вийямарин" бе изравнен след брилянтен гол на Аиса Манди. Дани Себайос центриране отдясно и със странична ножица френският бранител прати топката неспасяемо в мрежата.

В 26-ата минута Чаби Прието изведе за втори път гостите напред, разписвайки се с мощен шут от границата на наказателното поле. След почивката домакините отново изравниха резултата. Точен за Бетис бе Антонио Санабрия, който в 65-ата минута засече с глава центриране на Рубен Кастро. Крайното 3:2 за Сосиедад оформи Прието с втория си гол в мача. 33-годишният футболист донесе победата на своя, реализирайки с глава в 72-ата минута.

С успеха си играчите на Еусебио Сакристан се изкачиха до четвъртата позиция в класирането с актив от 48 точки. Бетис остава 14-и с 27 пункта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички