Меси постави три условия, иначе напуска Барселона


Меси постави три условия, иначе напуска Барселона

5442 0

Суперзвездата на Барселона Лионел Меси е обявил пред ръководството на клуба, че има три условия, които трябва да бъдат изпълнени, за да подпише той нов договор.

Испанският журналист Едуардо Инда говори пред "El Chiringuito TV", заявявайки:

"Меси започва да се изнервя и е споделил на ръководството на Барселона, че ако не изпълнят изискванията му, ще отиде да играе в Китай през 2018, като свободен агент."

Аржентинецът е заявил още, че има оферта от азиатската страна на стойност 100 милиона евро на сезон. Каталунците водят преговори за нов договор с голаджията от повече от година.

Първото изискване на носителя на пет отличния Златна топка е Луис Енрике да напусне клуба. Е, това е спазено, след като след последния мач на тима, наставникът сподели, че след края на сезона напуска тима. 

Второто изискване на Меси, което ще се окаже и най-трудно за ръководството, е тимът да бъде воден от Хорхе Сампаоли. По-ран днес се появи информация, че чилийският треньор няма никакво намерение да напуска Севиля.

Последното желание на суперзвездата е в клуба да бъдат привлечени доказани играчи от световна класа и някои от сегашните да бъдат продадени. Меси смята, че с подписването на Андре Гомес и Пако Алкасер нивото в клуба е спаднало.

Лионел Меси има договор с Барселона до 30 юни 2018 година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички