Реал се издъни в защита, но миг гениалност от Винисиус го спаси - напомни за Ливърпул (ВИДЕО)


Реал се издъни в защита, но миг гениалност от Винисиус го спаси - напомни за Ливърпул (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

5736 0

Испанският шампион Реал Мадрид изоставаше с цели 9 точки от Барселона преди старта на 25-ия кръг в Ла Лига. "Кралския клуб" бе в серия от две поредни равенства в първенството и нямаше право на грешка срещу Еспаньол.

Мачът обаче тръгна по кошмарен начин, след като резултатът бе открит от тима от Барселона още преди и да са изминали 10 минути игра. Хоселу бе намерен в наказателното поле с чудесно подаване от Рубен Санчес.

При попадението със сигурност старши треньорът на Реал Карло Анчелоти не е бил доволен от своята отбрана. До голяма степен може да се каже, че грешката е колективна на цялата защита - и при ситуацията със Санчес, и при оставения сам Хоселу (можете да видите гола чрез видеото по-долу в материала).

За щастие на почитателите на Реал обаче, още до края на първото полувреме резултатът вече бе в полза на техните любимци. А тон за това даде Винисиус Жуниор. Бразилецът се отличи с чудесен пробив отляво, след който влезе навътре, осигури си позиция за стрелба и прати топката в далечния ъгъл с прецизен изстрел. Голът му пък напомни начина, по който порази Ливърпул в Шампионска лига при първата им среща.

В 39-ата минута пък Чуамени центрира отлично с външен фалц и намери в наказателното поле Едер Милитао, който се извиси и с глава осъществи пълния обрат. Можете да видите всички изпълнения чрез кадрите.

Всичко за мача Реал Мадрид - Еспаньол от Ла Лига и драмата, която се разрази (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички