Реал получи отказ за треньорската позиция и от друго световно име


Реал получи отказ за треньорската позиция и от друго световно име
Снимка: Getty Images/Guliver

1260 0

Бившият мениджър на Арсенал Арсен Венгер отхвърли възможността да застане начело на тима на Реал Мадрид. Французинът попадна в списъка от имена, които бяха свързвани с треньорската позиция на "Сантиаго Бернабеу".

Венгер подчерта, че не смята да се завърне към треньорска дейност преди Нова година, което на практика изключва възможността той да започне работа в тима на "белия балет". Реал уволни своя селекционер Хулен Лопетеги по-рано през седмицата, с което започна и търсенето на нов мениджър.

"Като цяло не знам какво ще правя през следващата година, но със сигурност ще се завърна към футбола и спорта. Имам голям опит и голямо желание да споделя това, което знам за играта и това, което е важно в нея с хора, които се нуждаят от това", сподели Арсен Венгер.

"Къде? Нямам представа, но със сигурност след Нова година", добави още Венгер, с което изключи шансовете да поеме състава на Реал Мадрид. Междувременно стана ясно, че ръководството на "белите" е готово да удвои заплатата на друг треньор от Висшата лига, за да премине на "Сантиаго Бернабеу" - вижте кой е мениждърът в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички