Реал отправи треньорска оферта към бивш играч на "белите", той я отхвърли


Реал отправи треньорска оферта към бивш играч на "белите", той я отхвърли
Снимка: Guliver/GettyImages

2947 0

Бившият играч на Реал Мадрид Михаел Лаудруп е отхвърлил предложение на "белия балет" да застане начело на тима, твърди испанското издание "AS". Според изданието ръководството на "белите" се е свързало с Лаудруп, но той е отказал да заеме овакантения пост.

Мадридчани уволниха късно снощи своя селекционер Хулен Лопетеги след серия от негативни резултати. Испанският специалист е най-бързо сменения треньор в историята на клуба, а за негов заместник бе сочен бившият мениджър на Челси и Ювентус Антонио Конте.

Конте обаче отказва да застане начело на "белия балет", а Лаудруп е определян като втория вариант след италианеца. Михаел Лаудруп е играч на "белите" в периода 1994-96 година, когато успява да вдигне и титлата на Испания. Интересното за него е, че преди да заиграе на "Сантиаго Бернабеу", той е играч на Барселона.

Междувременно се появи информация, че Антонио Конте отказва да поеме треньорската работа в щаба на Реал Мадрид заради друг европейски колос - вижте кой е отборът в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички