Реал показа, че не подценява никой отбор! Нов отличен мач, чака грешка от Барселона (ВИДЕО)


Реал показа, че не подценява никой отбор! Нов отличен мач, чака грешка от Барселона (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1323 0

Реал Мадрид победи Кадис с 3:0 на "Сантяго Бернабеу" в двубой от 34-тия кръг на Ла Лига. Браим Диас и Джуд Белингам се разписаха съответно в 51' и 68'. Хоселу пък оформи крайния резултат в добавеното време. Това означава, че ако по-късно днес Барселона не победи Жирона, то още тази вечер мадридчани ще станат шампиони за 36-и път. Освен това отборът на Карло Анчелоти успя да спести сили за реванша с Байерн Мюнхен, който е идната сряда.

Белингам вече има 22 гола и 10 асистенции в първия си сезон за мадридчани, а е само на 20 години. Освен това се разписа само 2 минути, след като влезе в игра. Тибо Куртоа пък се завърна под рамката на вратата за първи път през този сезон, тъй като в самото му начало получи тежка контузия. Белгийският страж записа добър мач, като имаше и няколко отлични спасявания.

Мадридчани започнаха с натиск още от самото начало, като Хоселу и Едер Милитао бяха близо до откриване на резултата. Двубоят се играеше почти през цялото времето в половината на гостите, като Дани Карвахал също имаше нелош шанс пред себе си.

Шест минути преди края на първото полувреме се стигна до центриране в наказателното поле на Кадис. Вратарят Ледесма не се намеси добре и топката отиде в Дани Себайос. Той залъга противников бранител и шутира, но Ледесма отрази с крак.

И макар през първата част да не падна попадение, то 6 минути след подновяването на играта Браим Диас вкара страхотен гол. Лука Модрич асистира, а офанзивният футболист овладя с гръб и се обърна. Успя да стреля с безкомпромисен удар, който не остави шанс на стража.

Само 2 минути, след като влезе Джуд Белингам вкара поредния си гол за "белия балет". Кадис сбърка, а Лука Модрич подаде към Браим Диас. Той веднага подаде успоредно за анлигйския национал, който отблизо не сгреши. В последващите минути не се промениха особено събитията, като и двата отбора имаха претенции за дузпи, но не бяха уважени.

В добавеното време на срещата Хоселу успя да оформи крайния резултат на 3:0. Начо Фернандес подаде по ширина в наказателното поле и Хоселу вкара на опразнената врата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички