Барселона с най-тежкия мач до края: Ще опита да запази честта си, но и да спре Реал Мадрид


Барселона с най-тежкия мач до края: Ще опита да запази честта си, но и да спре Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

2999 0

Изглежда невъзможно някой да спре Реал Мадрид по пътя към 36-ата шампионска титла в Испания, като тимът има 11 точки аванс пред Барселона при пет оставащи кръга до края. Още в 34-тия "кралския клуб" може и официално да стане недостижим на върха, като това минава през задължителен домакински успех срещу Кадис.

Освен това трябва и Барселона да не спечели в най-тежкия си мач до края на сезона - а именно гостуване срещу Кадис. Каталунците ще опитат да отложат празненствата при големия враг, но и едновременно с това да запазят второто място, тъй като имат само две точки повече от опонента си в този кръг. Специалисти и анализатори ги поставят в ролята на лек фаворит, като това е потвърдено и от платформата за онлайн спортни залози efbet.

Барселона срещу Жирона: Мачът за второто място в Ла Лига

Коефициентът на efbet за това Шави и компания да победят в тежкото си гостуване е 2,35, докато ставката за домакински успех за Жирона е 2,75. Съответно пазарът за равенство между двата отбора е оценен на 3,80. Мачът между тях започва днес (04.05) от 19:30 часа българско време.

Изненадващо или не, но Барселона не успява да победи Жирона при последните им две срещи. В края на миналия сезон приключват при 0:0, а през декември миналата година каталунците губят със зрелищното 2:4. Артьом Довбик е под пара за Жирона, като неизменно вкарва във всеки от последните четири мача на тима (общо пет гола), с което украинецът поведе при голмайсторите в Ла Лига с 19 попадения. Роберт Левандовски все още има шанс да се бори за приза като е с 16.

Реал Мадрид ще гони победа над Кадис, но с мисъл за Байерн Мюнхен

Битката за

В битката е и Джуд Белингам (17), но не е ясно дали и колко шанс ще получи от Карло Анчелоти срещу борещия се за оцеляване Кадис предвид реванша с Байерн Мюнхен от Шампионска лига. Мачът между двата тима е преди този на Барселона и Жирона, като ще започне в 17:15 часа българско време.

Коефициентът на efbet за победа в полза на домакините на "Сантяго Бернабеу" е 1,34, докато ставката за триумф на Кадис е 8,80. Съответно пазарът за равенство между двата отбора е оценен на 5,40.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички