Роналдо е отказал космическите 200 млн. евро за 2 сезона!


Роналдо е отказал космическите 200 млн. евро за 2 сезона!
Снимка: Getty Images/Guliver

9113 0

Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо е отказал фантастична сума пари от китайски клуб, за да продължи кариерата си в азиатската страна. Един от клубовете от Суперлигата на Китай е предложил на нападателя договор за 2 години със заплата общо 200 милиона евро, твърди "Marca".

Роналдо е отклонил космическата оферта, тъй като иска да продължи да играе на високо ниво в Европа още няколко години. 33-годишният играч разбира, че само на Стария континент може да продължи да се бори за най-престижните индивидуални и отборни награди.

Целта на португалската мегазвезда е да продължи още 3-4 сезона с екипа на Ювентус, а след това да премине в САЩ, където да доразвие бизнес проектите си и собствената си марка. Роналдо е изключително популярен в Щатите и, подобно на Дейвид Бекъм, се очаква да има същия ефект при преминаването си там.

В момента португалецът обмисля само един вариант за продължаване на звездната си кариера - Ювентус. Там той може да подпише за 4 години срещу 30 милиона евро на сезон. Трансферът все още не е финализира, но изглежда, че това ще стане във вторник - ето подробности по тази тема.

ВИЖТЕ ГОЛЕМИТЕ ПОБЕДИТЕЛИ И ГУБЕЩИ В ТРАНСФЕРА НА РОНАЛДО В ЮВЕ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички