Пол Погба избира да продължи в Ювентус, след като Мбапе е все по-близо до Реал


Пол Погба избира да продължи в Ювентус, след като Мбапе е все по-близо до Реал
Снимка: Getty Images

2374 0

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба продължава да е в полезрението на Ювентус, смята журналистът Алфредо Педула. "Старата госпожа" е склонна да си върне играча, но той ще трябва да намали заплатата си с близо 50%. Моментното възнаграждение на французина е 15 милиона евро на година, докато торинци могат да предложат между 7-8 милиона.

Междувременно има и клубове, които са склонни да предложат над 10 милиона за заплата на национала, но неговото желание остава Реал Мадрид. От своя страна "кралският клуб" е насочен само и единствено към Килиан Мбапе, който вчера беше забелязан в Мадрид. Нападателят е планувал да вечеря със съотборниците си от ПСЖ Хакими, Рамос и Навас в испанската столица, но плановете са се променили в последния момент, след като се събра тълпа от фенове и журналисти пред ресторанта, съобщава Marca.

Според BBC "белият балет" няма да предприеме мерки към Погба преди месец август и вероятно полузащитникът ще трябва да се насочи към Ювентус или ПСЖ. В същото време "зебрите" проявяват интерес и към Сергей Милинкович-Савич, но за него ще трябва да бъдат заплатени поне 70 милиона евро на "орлите" от Рим.

Погба отбеляза един гол и даде девет асистенции в 27 мача за Манчестър Юнайтед във всички турнири през настоящата кампания. Договорът на халфа с английския клуб изтича през лятото.

Ето при какво условие Роналдо ще остане при "червените дяволи"!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички