Реал Мадрид вече не е само "BBC"


Реал Мадрид вече не е само "BBC"

2901 0

Реал Мадрид е изправен пред първият си мач от предсезонната си подготовка срещу ПСЖ, който ще се играе в Колумб, Охайо този четвъртък /28.07.2016/. Мислейки за този мач, както и за мача за Суперкупата на Европа, Зидан не спира да кара своите играчи да тренират усилено. В една от последните тренировки той обърна специално внимание на Мората и Бензема, които почти сигурно ще играят в мача срещу ПСЖ.

Алваро Мората първоначално тренира под зоркия поглед на Амидоу Мсадие и чак след това се присъедини към съотборниците си. Карим от своя страна проведе нормална тренировка, след като малко преди това получи мускулно схващане. Французинът обаче вече е напълно възстановен и заедно с Мората ще е на разположение на Зидан за първия мач от предсезонната подготовка.

В Мадрид всички са щастливи от завръщането на Мората. Те вярват, че той ще помогне на тима да се подобри значително в атакуващ аспект, защото предвид дългия и натоварен сезон ще бъде плюс за Зидан това, че вече ще имам по-голямо разнообразие от атакуващи играчи на разположение. Игрово време ще има не само за БиБиСи, но и за останалите играчи, така че Мората може да е спокоен, защото определено няма да „търка” пейката.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички