Реал Мадрид вече диша спокойно - нов "хикс" отдалечи Севиля от титлата в Ла Лига


Реал Мадрид вече диша спокойно - нов "хикс" отдалечи Севиля от титлата в Ла Лига
Снимка: Getty Images

1195 0

Испанският колос Реал Мадрид вече може да диша по-спокойно, след като прекият му конкурент за титлата Севиля допусна нова грешка в надпреварата за титлата в Ла Лига. Андалусийци не успяха да победят Еспаньол като гост след равенство 1:1 в мач от 25-ия кръг.

Срещата започне добре за гостите от Севиля, които откриха резултата в 36-ата минута. Тогава Папу Гомес намери Рафа Мир, който се разписа във вратата на каталунците. След почивката обаче Еспаньол излезе мотивиран да изравни и го стори.

В 50-ата минута Оскар Хил намери халфа Серхи Дардер, който намери вратата на Севиля и вкара. В следващите минути гостите така и не създадоха нищо опасно, за да си върнат аванса в резултата. Вместо това в 76-ата минута андалусийци останаха с човек по-малко след втори жълт картон на Жул Кунде.

В оставащите минути равенството се запази и Севиля записа деветия си "хикс" през сезона. Тимът е втори с 51 точки, като е на шест пункта зад лидера Реал Мадрид. Четири от последните пет мача на Севиля завършиха наравно. Еспаньол пък записа шести мач без победа в Ла Лига, като е 14-и с 29 пункта.

В следващия кръг Севиля домакинства на Бетис, докато Еспаньол гостува на Виляреал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички