Реал Мадрид успя да повтори негативно постижение от преди 20 години


Реал Мадрид успя да повтори негативно постижение от преди 20 години
Снимка: Getty Images/Gulliver

880 0

Числата зад постигнатото от Реал Мадрид през този сезон са далеч от очакваното за клуб от този ранг. До този момент "белия балет" има 10 загуби на сметката си, което е най-лошото постижение за отбора от сезон 1998/99.

Тогава Реал е воден от Гус Хидинк, но със загубата си от Леганес снощи в Купата на Краля, успеха да се върнат две десетилетия назад. В 32 изиграни срещи мадридчани имат 10 загуби, което е недопустимо, пише Marca. Като допълнение към това има 8 двубоя, в които играчите на Сантиаго Солари не са се разписали, а в 20 срещи пък са допуснали гол.

През изминалия сезон Реал имаше 62 мача, от които 39 победи, 14 равенства и 9 загуби. Само Уеска, с 44 гола, е допуснал повече от "Кралския клуб" във всички надпревари. Реал е допуснал 37 попадения, колкото Леванте и Райо Валекано.

И докато от Реал се опитват да излязат от кризата, се опитват и да изтрият от историята си Кристиано Роналдо - ето повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички