Реал Мадрид опитва да изтрие Роналдо от историята си


Реал Мадрид опитва да изтрие Роналдо от историята си
Снимка: Getty Images/Guliver

2542 0

В Реал Мадрид се държат странно спрямо една от най-големите звезди в историята на клуба - Кристиано Роналдо. Странното държане се наблюдава след трансфера на португалеца в Ювентус през миналото лято.

Първо, мадридчани спряха да следват нападателя във всички социални мрежи след договорката му с италианския гранд, пише Daily Mail. После на официалния сайт на Реал се появи публикация за дрийм-тийма им за 2018 година, на снимката на която Кристиано липсва. В самата публикация португалецът се споменава бегло, само отгоре-отгоре.

АГЕНТЪТ НА РОНАЛДО: ТОЙ СПЕЧЕЛИ ШАМПИОНСКА ЛИГА САМ ЗА РЕАЛ

В първия абзац са споменати четирима футболисти на "белите" - Рафаел Варан, Лука Модрич, Марсело и Серхио Рамос. Роналдо, който игра половин сезон за тима през 2018 година, е в списъка с останалите играчи, които представляват други отбори.

Нататък става още по-интересно - когато разглеждате галерията, в нея са подбрани снимки, на които Кристиано стои на заден план. А в раздела "История" и "Легенди" на първо място стоят Ди Стефано или Зидан.

Според Daily Mail дори клубната телевизия се опитва да използва възможно най-малко името и образа на бившата си звезда. Поведението им е странно, предвид факта, че Роналдо бе водещият голмайстор на испанците за 2018 година, дори и изкарал там само половин сезон

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички