Реал Мадрид ще побърза още този месец да привлече бразилски младок


Реал Мадрид ще побърза още този месец да привлече бразилски младок
Снимка: Getty Images/Gulliver

1877 0

Реал Мадрид ще опита да привлече пореден бразилски талант, твърди AS. "Белия балет" се е насочил към играча на Фламенго - Рейниър Джесъс Карвальо, който трябва да навърши 18 години на 19 януари.

Мадридчани са готови да му предложат 6-годишен договор. При положение, че осъществят такъв трансфер, то планът е той да играе до лятото за дубъла на отбора. От Реал искат вместо да платят клаузата на бразилеца за 35 милиона евро за освобождаване, да се договорят за трансферна сума от около 30 милиона евро плюс добавки, като Фламенго е отворен за такава сделка.

Рейниър е в радара на Мадрид от известно време. Европейският гранд следи напредъка на играча във Фламенго от 2016 г., като интересът им към тийнейджъра е една от причините за новия договор, който той подписа с притежателите на Копа Либертадорес през ноември - сделка, включваща намаляване на освобождаващата му клауза от 62 млн. до 35 млн, евро за да се улесни трансферът в Европа. А кои са новите трансферни цели на Реал - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички